ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Τη σχολική χρονιά 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022.

Παρακαλούμε να γίνουν εμπρόθεσμα.

Ώρες υποβολής των αιτήσεων στο 13ο  Δ.Σχ.  Σερρών  10:00 έως 12:00

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4 α του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (Α 109), όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 44 του Ν. 4777/2021 (Α 25) τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α.  Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το Διευθυντή του Σχολείου).

β. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

γ. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

δ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, (Α.Δ.Υ.Μ.) (υποβάλλεται από τώρα μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου)

ε. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο. Θα προσκομιστεί από τον γονέα).

στ. Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο (θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή/τριας. Τη βεβαίωση τη λαμβάνετε από το Νηπιαγωγείο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).

ζ. Πιστοποιητικό Φοίτησης στο Νηπιαγωγείο (θα διαβιβαστεί αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό σχολείο εγγραφής του μαθητή με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων).

η. Προαιρετικά: Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα (χωρίς προϋποθέσεις)

Διευκρινίσεις για αποδεικτικά διεύθυνσης κατοικίας

Σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η προσκόμιση αποδεικτικών διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας, όπως: λογαριασμό ΔΕΚΟ, μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο, γίνονται δεκτά και αποδεικτικά από ιδιωτικούς παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας ή παρόχους κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας.  Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση αυτή ο γονέας/κηδεμόνας απαιτείται να προσκομίσει δύο τύπους εκ των προαναφερόμενων δικαιολογητικών (πχ λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας και λογαριασμό παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, κλπ) που έχουν εκδοθεί στο όνομά του/της προς εγγραφή του τέκνου/τέκνων.

ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ο Δ/ντής του 13ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών


ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΔΩΝ 13ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023


ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ